AIA Leiderschap

De afgelopen maanden hebben we een intensieve tijd gehad binnen  Athletes in Action. In juni is Wouter gestopt als leider omdat het verschil in visie, strategie en bedrijfsvoering te groot was. Vanaf 1 september is Wilhelm de interim-leider van AIA. In de afgelopen maanden is er veel gebeurd. Een aantal AIA-medewerkers zijn gestart met het oprichten van een eigen stichting op het gebied van sportministry in Nederland. Deze stichting gaat 1 januari van start.

De afgelopen maanden hebben we veel gesprekken met elkaar gevoerd. AIA gaat een aantal dingen niet meer doen maar blijft zich focussen op het dienen van kerken en jongeren om missionair actief te zijn/worden door middel van sport. Een deel van de activiteiten van AIA, worden door de nieuwe stichting overgenomen. Deze week wordt over bovenstaande situatie ook naar de pers gecommuniceerd. Via deze link kun je het persbericht dat is uitgegaan lezen.

De afgelopen tijd is erg intensief geweest. We voelen teleurstelling, pijn en verdriet over het feit dat we met elkaar geen oplossing hebben kunnen vinden. En we hebben veel vragen waarom het op deze manier is gegaan. Nu we besluiten hebben kunnen nemen over de toekomst van AIA willen we vol geloof en in vertrouwen op God onze schouders onder ons fantastische werk zetten. We willen je vragen mee te bidden voor nieuwe vreugde, energie en wijsheid om ons werk voort te zetten.

Mocht je meer willen weten of vragen hebben over deze situatie laat het ons dan via mail of telefoon weten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.