AIA sportzomer

Meer dan 350 jongeren zetten deze zomer hun passie voor sport, God en mensen in om één of twee weken intensief te investeren in jongeren. Zij en wij genieten daar ontzettend van! Voorafgaand aan die sportweken zijn er twee voorbereidingsconferentie als training voor hun bijzondere werk waarna ze uitzwermen naar tientallen plaatsen in Nederland en buitenland.

In verschillende steden in Nederland organiseren we samen met de lokale kerken voor de zoveelste keer een sportweek en bouwen we mee aan langlopende sportministry’s. Daarnaast sturen we teams uit naar Uganda en in Libanon, waar we al een aantal jaar helpen om de lokale sportministry op te bouwen. Twee jongens uit de huddle die Wilhelm leidt, nemen deel aan dit sportproject in Libanon.

Bijzonder is de samenwerking met kerken in Kroatië. Sportministry is in dit land sterk in ontwikkeling. Dit jaar zenden we twee teams naar dit land om samen met de kerken en vrijwilligers in Kroatië, mee te helpen met het verder opbouwen van deze sportministry’s.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.