HET TEAM

Het team
Het uitvoeren van onze missie en het bereiken van ons doel kunnen we niet alleen. Wij zijn onderdeel van een groter team dat met ons samenwerkt. Als sporters worden we daarbij geïnspireerd door prestaties van andere sporters, zoals die van één van Neerlands sporthelden: Dafne Schippers. Bekijk hieronder het filmpje van haar grootste prestatie tot nu toe.

De prestatie van Daphne is bijzonder, groots en maakt ons Nederlanders trots! Haar prestatie is een voorbeeld hoe je met de juiste focus en een goed team je doel kunt bereiken. Het behalen van ons doel,  Jezus centraal te stellen en zichtbaar te maken op het sportveld zodat uiteindelijk iedereen in Nederland iemand kent die Jezus volgt, is daarmee te vergelijken. Daarom is ons team onmisbaar!

Het publiek bij een sportwedstrijd kan sporters aanvuren en aanmoedigen om net dat stukje extra te geven, zodat de overwinning wordt behaald. Om ons doel te behalen, hebben ook wij mensen om ons heen nodig die ons aanmoedigen en betrokken zijn. Daarnaast hebben we mensen nodig die ons bemoedigen en ondersteunen met woorden en gebed. Mensen die om ons heen staat als het tegenzit, die biddend achter ons staan als we werken aan onze missie. En net als atleten en sportploegen hebben we sponsors die het financieel mogelijk maken dat we onze missie uitvoeren en ons doel behalen. Dankzij dit team kunnen wij gefocust en onder de beste omstandigheden werken aan onze missie en ons doel behalen.

Join the team!
We willen je uitdagen om ook deel te worden van ons team en met ons samen te werken. Je kunt op de hoogte blijven van ons werk door onze site te bezoeken waar we regelmatig wat vertellen. Daarnaast kun je je abonneren op onze nieuwsbrief. Jaarlijks organiseren we een ontmoetingsmoment waarop we vertellen over onze missie, waar je ook van harte welkom bent. Wil je ons financieel ondersteunen dan kun je dat hier doen of je gift overmaken op rekeningnummer NL73 INGB 000 1021 474 ten name van Stichting Agapè. Vergeet bij je gift niet te vermelden: code 139 familie Cnossen. Je gift is aftrekbaar van de belasting. Op deze site kun je checken welk deel de Belastingdienst bijdraagt 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.