Outreaches

De afgelopen week stond bol van activiteiten. Op diverse locaties in Nederland zijn teams in wijken actief geweest en is veel gesport, gelachen en gedeeld. Fantastisch dat zoveel jongeren tijd hebben gemaakt en een week vakantie opofferden om het evangelie te delen in woord en daad. Hierboven een impressie van de sportweek bij een van de kerken waar we mee samenwerken waardoor je een prachtige indruk krijgt wat een sportweek voor uitwerking heeft.

Naast de outreaches in Nederland is er ook een voetbalteam naar Barcelona geweest. Wilhelm was nauw betrokken bij de organisatie en het samenstellen en begeleiden van het team. Het is bijzonder om te zien en horen hoe jarenlange trouwe investering van de kerken in Barcelona een geweldige uitwerking heeft op de stad. Er ontstaan steeds meer mogelijkheden om het evangelie via sport te delen en steeds meer christelijke jongeren komen in actie.

Bidden jullie mee dat de outreaches impact zullen hebben in de levens van de deelnemers en de mensen die zij hebben ontmoet en dat mensen die Jezus nog niet kennen Hem zullen gaan volgen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.