Samen maken we het verschil in de sportwereld

total_athleteHet voetbalseizoen is inmiddels aan de tweede helft begonnen. De Eredivisie is al weer even onderweg en deze week is ook het bekervoetbal weer begonnen, met al heel leuke en verrassende wedstrijden. En als toetje begint over iets meer dan een week de knock-out fase van de Champions League: het allerhoogste podium van het voetbal, waar de grootste prijzen behaald kunnen worden. Een wereld van grootse prestaties  en dito presteren, van bikkelharde strijd en prachtige overwinning, van pijnlijk verlies en diepe teleurstelling, van dat éne moment waarop hét moet gebeuren!  Een wereld ook waarin je dé man kunt zijn dankzij je fantastische assist, je briljante steekpass, je wonderschone goal of je bliksemsnelle reflex waarmee je het verschil maakt tussen winnen of verliezen.

En dat is precies wat ik ook wil: ik wil dé man zijn die het verschil maakt. Op het voetbalveld, in de kleedkamer en onder mijn teamgenoten. Ik wil het verschil maken door Gods grootheid zichtbaar te maken in mijn sport en mijn talenten inzetten voor mijn Maker. En het is mijn droom dat dit niet alleen gebeurt in mijn team en mijn sport, maar dat overal in Nederland christenen een verschil maken in hún sport, in hún team.

Total Athlete
Total Athlete (TA) is dé afdeling binnen Athletes In Action die zich richt op sporters in hun sportomgeving. Omdat veel sporters zoeken hoe zij hun sport combineren met het leven met Jezus, rusten wij sporters daarin toe. Hierdoor worden zij Game Changers: sporters die het verschil maken door de Liefde van Jezus. Ons uiteindelijke doel is in elk team, in elke sport, in heel Nederland, een Game Changer.

In elk team, in elke sport, in heel Nederland, een Game Changer.

Iedere maand is onze huiskamer een avond gevuld met een aantal fanatieke voetballers. Op deze avond praten we met elkaar over hoe we ons geloof en voetbal kunnen combineren. We delen onze vragen en moeiten, bemoedigen elkaar met onze verhalen, we laten ons inspireren door Gods Woord en Bijbelstudie, we bidden voor elkaar en vertrekken aan het eind van de avond met een actiepunt om mee aan de slag te gaan. We zien dat de avonden en het contact door de maand heen, ons helpen om ook in onze sport christen te zijn. En als wij als sporters meer en meer leren om zo te zijn, zal er een verschil gemaakt worden en Jezus meer en meer zichtbaar worden in Nederland.

Samen maken we het verschil
Ik daag je uit om mee te helpen het verschil te maken. Kijk hieronder eens wat bij jou past:
1. Ben je ook een fanatieke sporter? Join the game en start ook met een groep sporters om samen te leren hoe je een Game Changer kunt zijn. Vraag ons hoe het werkt en we helpen je graag.
2. Ben jij supporter en wil je ons aanmoedigen? Bid dan mee voor onze groep, en ook voor andere christenen in de sportwereld.
3. Wil jij als sponsor helpen ons werk financieel mogelijk te maken? Voor 300 euro per maand kunnen wij maandelijks 10 uur met sporters optrekken en hen begeleiden. Lees hier hoe jij kunt bijdragen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.