Voetbaloutreach Barcelona

Van 22-29 april gaat Wilhelm met een voetbalteam naar één van de voetbalbolwerken van Europa: Barcelona. Sinds 2015 hebben we contact met de gemeente Eglesia Torassa. Deze kerk heeft in Barcelona een eigen voetbal competitie onder de naam Ganar X Cristo. In deze competitie spelen inmiddels 10 voetbalteams. Het doel van deze kerk is goed voetbal spelen en in woorden en houding Gods liefde uitstralen. In 2015 en 2017 waren we ook met een team bij deze kerk te gast.

Wilhelm gaat samen met 6 andere mannen naar Barcelona om deze kerk te ondersteunen en bemoedigen. We spelen iedere dag wedstrijden tegen lokale teams en komen op die manier met veel mensen in contact. Voor en na de wedstrijden en tijdens de pauzes geven we korte trainingen en delen we ons geloof. Bid je mee dat we op deze manier impact kunnen hebben op veel mensen?

Support ons!

Deze outreach kost €625,- per persoon. Wil je ons supporten door een gift te geven voor dit project? Een gift geven kan hier of door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL73 INGB 000 1021 474 t.n.v. Stichting Agapè o.v.v. CODE 139 Fam. Cnossen – Barcelona.

 

Meer lezen?

Wil je meer lezen over onze passie voor voetbal en Barcelona? Kijk dan eens hier:

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.