Werken voor Athletes in Action is echt een teamsport. En ook jij bent nodig voor ons team en wij hebben je graag aan boord!

Het salaris voor ons werk bestaat uit giften van financiële partners. Dat zijn mensen die maandelijks een bedrag geven zodat wij al onze tijd kunnen besteden aan ons zendings- en evangelisatiewerk. We willen je uitdagen om biddend te overwegen wat jij kunt bijdragen.

Mocht je besluiten financieel partner te worden dan kun je via onderstaan de link een machtiging afgeven. Wil je 5 jaar of langer partner worden dan heeft de belastingdienst een speciale fiscaal aantrekkelijke regeling voor je. Wij helpen je graag met informatie daarover.

Klik hier om partner te worden van onze missie!

Naast financiële partners hebben we ook partners die ons supporten door gebed of praktische hulp. Zo kunnen we samen een topprestatie leveren en met elkaar de sportwereld bereiken met het evangelie.

Teamsport
Wij vergelijken de partnerschap vaak met sport. De grootste sportprestaties worden behaald door goed teamwork en de juiste focus. Het behalen van ons doel,  de sportwereld bereiken met het evangelie zodat uiteindelijk iedere sporter in Nederland de kans krijgt om Jezus te leren kennen, is daarmee te vergelijken. Daarom is ons team onmisbaar!

Het publiek bij een sportwedstrijd kan sporters aanvuren en aanmoedigen om net dat stukje extra te geven, zodat de overwinning wordt behaald. Om ons doel te behalen, hebben ook wij mensen om ons heen nodig die ons aanmoedigen en betrokken zijn. Daarnaast hebben we mensen nodig die ons bemoedigen en ondersteunen met woorden en gebed. Mensen die om ons heen staat als het tegenzit, die biddend achter ons staan als we werken aan onze missie. En net als atleten en sportploegen hebben we sponsors die het financieel mogelijk maken dat we onze missie uitvoeren en ons doel behalen. Dankzij dit team kunnen wij gefocust en onder de beste omstandigheden werken aan onze missie en ons doel behalen.

Meer info?
Wil je meer weten over partner worden? Bel (0512-524087) of mail (w.cnossen@athletesinaction.nl) ons zodat we bij je langs kunnen komen om meer te vertellen.