Wij zijn Wilhelm & Anita Cnossen en wonen met onze kinderen in Drachten. Wij hebben een grote passie voor Jezus, sport en jongeren. In 2004 heeft God ons geroepen om ons leven fulltime in te zetten om mensen te bereiken met het evangelie. Wij zijn actief bij Athletes in Action, de sporttak van Stichting Agape. Onze missie is om door sport mensen te bereiken met het evangelie. Daarom trainen we kerken en jongeren om door sport te getuigen van Jezus Christus. Hoe we dat doen kun je hier lezen.

Wilhelm is directeur van Athletes in Action in Nederland en Europa en daarmee eindverantwoordelijk voor de missie van Athletes in Action. Anita houdt zich bezig met het schrijven van training, communicatie, fondswerving, de nieuwsbrief en het contact met de mensen van ons team.

Onze kids
Maurits (2000) studeert in Groningen Communicatie en Multimedia Design. Zijn grote hobby is gitaarspelen. Jolijn (2004) gaat naar de HAVO in Drachten. Fabienne (2009) gaat naar het Gomarus College en doet aan ballet. Thobyn (2012) is onze voetbalfanaat en speelt bij Drachtster Boys. In 2016 is Florian gestorven en geboren. Hij woont in de hemel bij onze Vader. In 2017 is onze jongste dochter Ségolène geboren.