Wij verlangen ernaar dat iedereen in Nederland iemand kent die Jezus volgt. Wanneer dat gebeurt komen levens tot bloei en verandert de samenleving. Om dit verlangen werkelijkheid te laten worden willen we vanuit een diepgewortelde liefde voor mensen, anderen voorgaan en meenemen in een leven met Jezus. Dit leven we uit in, door en met onze passie: sport. Het is onze missie om Jezus centraal te stellen en zichtbaar te maken op het sportveld en zo de sportwereld te bereiken met het evangelie. We geloven dat daardoor christelijke sporters hun geloof actief uitleven op elke club en in elk team, kerken het evangelie gaan delen met de sporters in hun wijk en daarmee elke sporter in Nederland de kans krijgt het evangelie te horen.

“Elke sporter in Nederland krijgt de kans het evangelie te horen”

We werken aan onze missie door een waardevolle partner te zijn voor de plaatselijke kerk, waarbij het onze droom is dat sporters in sportcommunity’s tot bloei komen doordat ze Jezus leren kennen. Kijk hier hoe we dat doen:

Naast het werken met kerken, willen we een beweging van getuigende christenen in de sportwereld op gang brengen, waarbij het onze droom is dat Gods grootheid zichtbaar wordt in sport. Bekijk hier hoe we dit doen:

Wil je meehelpen onze missie uit te voeren? Kijk dan hier voor meer info.